Jennifer Schroeders, Limburg

Laten we kennis maken

Mijn naam is Jennifer Schroeders, eigenaresse van Jennifer Voeding en meer. Ik ben moeder van 3 kinderen. Momenteel werk ik ruim 10 jaar met plezier als o.a. fitnessinstructeur en groepsles-docent in een sportschool in Nederweert.  Tijdens mijn werk krijg ik vaak te horen dat mensen komen sporten, omdat ze willen afvallen. Door de jaren heen besefte ik steeds meer dat voeding daarbij een zeer belangrijke rol speelt.

Bij een gezonde levensstijl komt 70-80% neer op voeding de rest is beweging/sport.

Door mijn interesse in sport en voeding ben ik in 2014 begonnen met de opleiding Gewichtsconsulent met de specialisatie sport, voeding en supplementen. Dit heb ik succesvol afgerond. In februari 2016 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor mijzelf begonnen als BGN Gewichtsconsulent. In augustus 2018 ben ik Power Walk trainer geworden en werd de Powerwalkingclub Weert een feit! 30 november 2018 heb ik bij de Gewichtsconsulenten Nederland de workshop ‘’veranderen van leefstijl met de ‘’ik mag alles eten’’ methode’ gevolgd. Deze methode is een mooie aanvulling op mijn huidige manier van begeleiden,

Mijn aanpak!

Inmiddels ben ik een aantal jaren actief met Jennifer Voeding en meer. Ik heb al veel mensen in Weert en omgeving mogen begeleiden naar een actievere en gezondere levensstijl.

Ik help mensen met afvallen of het krijgen van een andere lichaamsverhouding. Ook help ik je om weer lekker in je vel te zitten, energiek te zijn en om je doelstellingen te behalen.

Daarnaast begeleid ik sporters die met voeding hun sport prestaties willen verbeteren. Ik werk met producten die in de supermarkt te verkrijgen zijn. Ik geef geen dieet en werk niet met ‘pilletjes en shakes’.

Ik leer je een gezondere levensstijl aan door individuele begeleiding. 

Daarnaast stel ik samen met jou doelen en motiveer je om jouw doelen te behalen. Doelstellingen kunnen zijn:

   • Afvallen
   • Strakker lichaam (in vorm)
   • Gezonder eten
   • Meer energie (in balans)

Jennifer Voeding en meer
Siemkushofstraat 35
6002 CS Weert (Boshoven)
Telefoonnummer: 06 10 40 01 53
E-mail: info@jennifervoedingenmeer.nl
Website: www.jennifervoedingenmeer.nl
KvK nummer: 65011759
BTW nummer: 157016377B01
Like op Facebook
Connect op LinkedIn