Jedidja van Kommer, Noord-Holland

Gewichtsconsulente Hilversum

Gewichtsconsulente, voedingsdeskundige of expert op het gebied van eten. Hoe je me ook wil noemen; ik help jou met het behalen van je persoonlijke doelen. Afvallen, aankomen, op gewicht blijven of werken aan een gezondere leefstijl en voedingspatroon. Bij mij krijg je een gepersonaliseerd plan en persoonlijke hulp!

Doelen behalen

Nadat we je doel duidelijk hebben, gaan we aan de slag. Daarin is gezondheid heel belangrijk. Samen kijken wij of je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt door een voedingsanalyse. Dat betekent dat je bij mij niet ‘op dieet’ gaat of aan de hand van supplementen of maaltijdvervangers je doel behaalt, maar door aanpassingen in je voedingspatroon en leefstijl. Ik werk onder andere met de methode van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN) en met het werkboek ‘Ik mag alles eten’.

Als coach ben ik eerlijk en direct. Doel niet gehaald? Waar ligt dat aan? Wat kunnen wij de volgende keer anders doen? Je krijgt van mij concrete handvatten, zodat je jouw doel de volgende keer wel behaalt. Bovendien vind ik een persoonlijke aanpak prettig werken. Ik kom bij jou thuis langs. Want waar voel jij je het meest fijn? Juist, thuis. Daarnaast kunnen we meteen de kasten doorspitten en je voedingspatroon bekijken. Een win-winsituatie dus.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jedidja van Kommer, ik ben geboren in 1986 en woon samen met de liefde van mijn leven en onze twee kinderen in Hilversum. Dat is ook waar mijn passie voor voeding vandaan komt. Na lang onderzoek bleek dat mijn beide kinderen allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, waaronder koemelk eiwitten. Ik moest op zoek naar vervanging en dat bleek een behoorlijke zoektocht. Van daaruit is mijn interesse rondom gezondheid en gezonde voeding ontstaan en ben ik begonnen met de opleiding tot voedingsdeskundige. Deze heb ik succesvol afgerond.

Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk geopend: ‘Gelukkig gezond’. Dat is namelijk wat ik wil! Dat jij gelukkig gezond bent en je doelen kunt behalen en behouden. Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en werk dus volgens de richtlijnen gezonde voeding van de Gezondheidsraad. Een ander voordeel van mijn aansluiting bij deze beroepsvereniging is dat het wordt vergoed vanuit aanvullende verzekering. Wil je meer informatie over mij? Of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag!

www.gelukkiggezond.nu

Telefoonnummer: 06-18920595

E-mailadres: info@gelukkiggezond.nu