Jacquelina de Kort, Noord-Brabant

Mijn naam is Jacquelina, gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en Natuurgeneeskundig therapeut.

Mijn praktijk “Body & Mind Zevenbergen” run ik samen met mijn man en hierin werken wij met verschillende disciplines.

Afvallen is niet alleen maar minder eten. Daar zit veel meer achter. Veel mensen eten vanuit een onderliggend probleem. Meestal weet je het wel, maar heb je gewoon de puf of de motivatie niet om iets te veranderen.  Als je bewust wordt van je gedrag, dan kun je er iets aan doen.
Ik wil, Ik kan en Ik ga het doen is dan het motto!  Neem die stap naar een gezond leven!

We gaan samen kijken hoe je andere keuzes kunt maken in je eet- en leefpatroon. Dit doen we door het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg.

We besteden aandacht aan gezonde voeding maar ook aan beweging en ontspanning. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen zal jouw leefstijl veranderen en zul je gewicht gaan verliezen. Ik geloof in een combinatie van kennis/gesprekken/opdrachten en motivatie en daarom ook in het traject van “ik mag alles eten”.  Op deze manier is bewezen dat de kans op blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies het grootst is.

Dit wordt een levensstijl die je wel kunt volhouden! jacquelina de kort

NOTE: Veel zorgverzekeraars bieden ( gedeeltelijke) vergoeding voor de begeleiding van een BGN gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering.

Diploma’s / scholingen

  • Training ‘Ik mag alles eten’- methode
  • Emotie-eten
  • Gewichtsconsulent
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Psychosociale basiskennis
  • Body Mind Release therapeut


Contactgegevens

Jacquelina de Kort
Body & Mind Zevenbergen
Zeestraat 122
4761 HN  Zevenbergen
Tel. 06-42718993

info@komlekkerinjevel.nl

www.komlekkerinjevel.nl