Ingrid van der Steen, Noord-Brabant

Haal het beste uit jezelf
zet de eerste stap naar een gezond gewicht

Lekkerder in je vel zitten, je fitter voelen. Dat ene mooie jurkje aan kunnen, of die fijne broek.  Misschien nog wat kilo’s kwijt na je zwangerschap.

Je ziet door alle dieethypes de bomen in het bos niet meer en je bent sowieso helemaal klaar met het elke keer weer volgen van een dieet of het gedoe met shakes en repen…

Wát de reden ook is waarom jij wilt afvallen:

als BGN-gewichtsconsulent ga ik graag samen met je aan de slag volgens de “Ik mag alles eten”-methode van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN) om stap-voor-stap je voedingspatroon te verbeteren. Zodat je straks zelf alle kennis hebt om niet alleen jouw ideale gewicht te bereiken maar ook te behouden!

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om af te vallen én op gewicht te blijven. Kennis die ik graag gebruik om jou te helpen bij het bereiken én behouden van een gezond gewicht!

De kosten zijn helemaal afhankelijk van jouw wensen. Je kunt kiezen voor een kort of lang traject van de “Ik mag alles eten”-methode al dan niet aangevuld met losse consulten of strippenkaarten. De keuze is aan jou!

Daarnaast worden mijn consulten door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Deze vergoeding komt vanuit de aanvullende zorgverzekering. Jouw bezoek aan mij is daarom niet van invloed op jouw eigen risico.
Het is verstandig om altijd even je zorgverzekeraar te raadplegen om te checken óf en wát je precies vergoed krijgt. Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden als je achteraf geen vergoeding krijgt.

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan snel contact op:ingrid van der steen

Gewichtsconsulent Ingrid van der Steen
’t Ravelijn 12
4791 KC  Klundert
06-50889707
info@voedingsadviesingrid.nl
www.voedingsadviesingrid.nl