Ine Smits, Limburg

Tegenwoordig  is voeding  een “hot” item. 
Iedereen herkent het wel ; er is altijd wel iemand die het nieuwste dieet geprobeerd heeft en het uiteindelijk niet vol heeft weten te houden.
 De regels zijn vaak veel te afwijkend van het normale eetpatroon. Wat ik zo fijn vind aan de methode ‘Ik mag alles eten’ van GCN is dat het hele mooie manier is om jouw eet en beweeggedrag positief  te veranderen. Je hebt géén honger, je hoeft je niet te houden aan een voorgeschreven weekmenu; je bepaalt zélf wat er op je bordje ligt,wat jíj lekker vindt. En je hoeft niet apart te koken, hoe fijn is dat?
Doordat je vaker voor vitale voeding kiest ga je je fitter voelen.
En als je je fitter voelt is het ook makkelijker om meer te gaan bewegen, jíj kiest een activiteit die jij leuk vind en waar je plezier en voldoening uit haalt.
‘Ik mag alles eten’ is een fijne toegankelijke, eenvoudige manier om je leefstijl voorgoed te veranderen en blijvend gewichtsverlies te realiseren.

Even voorstellen:

Ik ben Ine Smits, leefstijlcoach en gewichtsconsulente. Na de middelbare school heb ik de opleiding tot verpleegkundige gedaan en heb enkele jaren gewerkt  in het ziekenhuis en in de wijk. Na de komst van mijn 3 kinderen ben ik daarmee gestopt en nu run ik parttime samen met mijn man een installatiebedrijf. Ik ben altijd veel interesse blijven houden in alles wat met gezondheid te maken heeft, en van daar uit is ook mijn passie ontstaan om me te gaan verdiepen in de invloed van voeding en beweging op je welbevinden. Sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk  Eenvoudig Vitaal in Tienray.

Naast mijn opleiding tot gewichtscoach en leefstijlcoach heb ik de specialisatie “Vrouw, voeding en hormonen” gevolgd bij Care for Women. Een ongezond eetpatroon kan veel klachten verergeren, denk aan overgewicht, “opvliegers”, slechte nachtrust etc. Gelukkig kun je door gezond te eten hier een positieve invloed op uitoefenen.

Gezond bewegen hoort bij mijn dagelijkse bezigheden en ik heb het geluk in een bosrijk gebied te wonen. Ik wandel iedere dag, ga iedere week mountainbiken en doe 2x per week krachttraining.

Verder vind ik het leuk en ook heel belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en  op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op gezondheidsgebied en voeding.

Ine Smits

Bernadettelaan 1

5865BJ TIENRAY

0652147600 / info@eenvoudigvitaal.nl

www.eenvoudigvitaal.nl