Ilonka Nieuweboer, Noord Holland

Persoonlijk lichaamsanalyse en voedingsadvies bij jou, bij mij of telefonisch!

  • Worstel jij ook al een tijd met je gewicht?
  • Heb je al meerdere dieetpogingen ondernomen en is het resultaat niet wat je hoopte?
  • Wil jij je fitter en gezonder voelen?
  • Weet je eigenlijk wel wat gezond en ongezond is, maar laat je je toch vaak verleiden tot ongezonde keuzes?

Hoe zou het zijn als..?

  • Je op een ontspannen manier met je eten bezig kan zijn?
  • Je beweging op een eenvoudige manier in je leven weet te integreren?
  • Jij je weer lekker in je vel voelt?
  • Je beter kan omgaan met emoties en patronen die horen bij het dagelijks leven?

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente in Zaanstad en omgeving. Ik begeleid mensen naar een gezonder en fitter leven. Door mijn eigen ervaring heb ik aan den lijve ondervonden wat het kan doen voor lichaam en geest als je een gezondere leefstijl gaat volgen.
Ik heb mij daarom in de laatste jaren gespecialiseerd in voeding, gezondheid en beweging. Net als jij vind ik lekker eten en leven belangrijk. Voor mij houdt gezond gewicht in dat je een gewicht hebt waar je je goed bij voelt.

En nu?

Mijn doel is om jou op weg te helpen naar een gezond en lekker leven met
een gewicht waar je jezelf prettig bij voelt. Wat wil je bereiken en waarom? Wat weet je over voeding en beweging? En hoe ziet jouw dagelijkse en wekelijkse eetpatroon er eigenlijk
uit? Wat zijn jouw blokkades op fysiek, mentaal of emotioneel niveau?

Met de methode “Ik mag alles eten” leer je hoe je om kan gaan met emoties, gedachtes en patronen, ook als ze jou even de baas zijn. Jij stelt je eigen plan en doelen op. Stap voor stap maak je keuzes naar een gezondere leefstijl. Keuzes die passen bij jouw leven en daardoor werken.

Je kunt kiezen voor een individueel coachingstraject dat volledig op jou is afgestemd. Dit traject bestaat uit gesprekken en als basis wordt er gebruik gemaakt van het werkboek “Ik mag alles eten”. Deze methode werkt. Zo leer je hoe je op een gezonde manier gewicht verliest puur door het maken van keuzes en gezondere voeding.

Als je liever samen met anderen wilt werken aan je lijf, vraag dan naar de
groepscursus: “Ik mag alles Eten”. We besteden aandacht aan gezonde voeding, beweging en ontspanning. Deze cursus zal in mei 2018 starten met een speciaal introductietarief.

Ik heb mij aangesloten bij Gewichtsconsulenten Nederland, omdat deze zich richt op de oplossing die bij JOU past en waarbij je werkt aan blijvende gedragsverandering.
Daarnaast ben ik energetisch therapeut “Touch of Matrix”, waarmee ik kan helpen blokkades weg te nemen. Als wandelcoach nodig ik je ook graag eens uit voor een wandeling, om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen. In Zaanstad begeleid ik al jaren de maandagochtendwandeling “loop lekker in je vel”.

Een gezonde leefstijl gaat over voeding, lichaam en geest. Je leert de juiste keuzes te maken, zodat je blijvend op gewicht blijft. Als je nu enthousiast geworden bent, om de slag te gaan met je gewicht, neem dan nu contact met mij op:

*Ilonka Nieuweboer
*Tel. 06 27387548* (whatsapp ook mogelijk)
*Valkstraat 28, 1506 XC Zaandam (op afspraak)
*Mail: looplekkerinjevel@gmail.com