Ik wil afvallen

“Ik mag alles eten” is geen dieet maar een manier van leven!

Een “Ik mag alles eten” traject bestaat uit een kennismakingsgesprek, een intakegesprek en vervolgens 4 of 8 vervolggesprekken. Tijdens het intakegesprek worden veel vragen gesteld om je eetpatroon en eetgedrag in kaart te brengen. Ook wordt het eetdagboek dat je voor het intakegesprek dient in te vullen doorgenomen en worden er persoonlijke adviezen gegeven en een basisdagmenu gemaakt.

Daarna start het “echte” traject en ga je samen met je coach en het werkboek aan de slag. Tijdens het traject leer je patronen en gewoonten doorbreken en worden je handvatten aangereikt waardoor je inzichten krijgt in je valkuilen.

Voor wie?

Voor iedereen die gewicht kwijt wil, gemotiveerd is EN bereid is om zijn leefstijl te veranderen.

Tijdens ons coaching traject hoef je geen honger te lijden, wel ga je anders eten dan je waarschijnlijk gewend bent.

Bij GCN zien we het afvallen als de eerste stap, het begin. Heb je je streefgewicht bereikt? Dan begeleiden we jou om op gewicht te blijven en de nieuwe eetgewoonten en -gedrag vol te houden. Het coachen en het begeleiden van mensen met overgewicht volgens de GCN methode heeft als gevolg dat je het gezond gewicht bereikt dat bij je past.

Ben je gemotiveerd en wil je dat wij je op weg helpen, ondersteunen en begeleiden om je doel te bereiken? Waar wacht je op?

Jij bent het waard!

Maak snel een afspraak met een van onze consulenten bij jou in de buurt.