Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Hennie Grossegger

Mijn naam is Hennie Grossegger en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en leefstijlcoach. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is Heerlen (Limburg) en omstreken.
Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Met behulp van de succesvolle methode ‘ik mag alles eten’ ontwikkeld door ‘Gewichtsconsulenten Nederland’ (GCN), bereik je op een bij jou passende manier het gewenste resultaat. Dit alles werkt op basis van een gezond eetpatroon, dus zonder een streng dieet. De kracht van deze methode ligt ook bij coachen, motiveren en individuele aanpak.henniegrosseggerGCN

GEWOON ETEN EN TOCH AFVALLEN!

Het doel van GCN is dat je een voor jouw gezond gewicht krijgt maar ook behoudt.
Tijdens het coachingstraject leer je nieuwe eetkeuzes en gewoontes te maken. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van shakes, afslankpillen of andere supplementen en toch zul je afvallen. Je volgt het afslanktraject bij GCN, waarbij jouw visie op eten veranderd, dus ook jouw eetgedrag.  Hierbij worden de knelpunten in jouw voeding aangepakt en jouw eetgewoontes worden aangepast zonder dat je direct een streng dieet hoeft te volgen maar waarbij je wel slanker en fitter wordt.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

MOTIVATIE EN VERTROUWEN!

Graag wil ik mijn kennis en ervaring als leefstijlcoach/gewichtsconsulent  met je delen, en helpen de vicieuze cirkel van eten en diëten te doorbreken en je op die manier grip op je gewicht te laten krijgen.

Voor informatie en het maken van een afspraak, kun je op de volgende manieren contact met mij opnemen:

GCN gewichtsconsulente Hennie Grossegger
Telefoon: 06-11299430
E-mail: henniegrossegger@home.nl
Adres: Sittarderweg 112E, 6412 CK, Heerlen

Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)
-Groepscursus (ik mag alles eten)