Gewichtsconsulente Deborah

Ik ben Deborah, doctorandus in de geneeskunde en gediplomeerd gewichtsconsulente.
Physical Business is ontstaan uit een passie om mensen die vaker afvalpogingen hebben ondernomen, te begeleiden naar blijvend succes. Hierbij richt ik mij naast een gezonde leefstijl en goede eetpatronen, vooral op technieken die je helpen je eetgedrag niet tijdelijk maar blijvend te veranderen.
In het 6 weekse programma leer je onder andere welke goede gewoonten je naar je doel helpen, hoe je je kunt voorbereiden op moeilijke situaties en met welke gedachten en handelingen je iedere verleiding kunt overwinnen. Omdat het programma zo intensief is, heb ik ervoor gekozen om het uitsluitend via e-coaching aan te bieden. Dit betekent dat je de oefeningen en opdrachten iedere dag kunt maken wanneer en waar het jou uitkomt, zonder beperkt te worden door een drukke agenda.

Ik mag alles eten

Het programma is gebaseerd op de succesvolle methode van Mylène Ruyters “Ik mag alles eten”, gecombineerd met de inzichten uit de psychologie en cognitieve therapie.
Naast de thema’s uit dit programma, hebben we het iedere dag uiteraard ook over wat je hebt gegeten en gedronken, wanneer je het moeilijk had, wat goed ging en wat je graag wilt verbeteren. Je bent vrij om zoveel te delen als je wilt. Naast gemak, is ook dat het grote voordeel van online coaching: er is geen tijdslimiet waarbij je na een uur je verhaal moet afronden. Bij online coaching willen we je juist aanmoedigen om alles te delen wat je op je hart hebt.

Ben je klaar om te beginnen? Neem gerust contact op:

Gewichtsconsulente Deborah
deborah@physicalbusiness.com
www.physicalbusiness.com