Gevulde courgettes voor 2 personen uit de oven

14 september 2015

Ingrediënten:

  • 1 grote courgette
  • 2 teentjes knoflook
  • Bieslook of verse kruiden naar keuze (basilicum, peterselie of dille)
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 125 gram spelt spaghetti

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de courgette in de lengte doormidden.
  • Hol de twee helften met een theelepel uit.
  • Hak het vruchtvlees, de knoflookteentjes en de helft van de bieslook fijn. Meng door elkaar samen met de helft van de geitenkaas en een flinke snuf peper en zout.
  • Vul de courgettehelften met dit mengsel.
  • Schuif in de oven voor 20 minuten.
  • Terwijl de courgettehelften gaar worden kook je de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Hak de andere helft van de bieslook of andere kruiden fijn en roer samen met de overige geitenkaas en een snuf peper en zout door de spaghetti.
  • Serveer met de courgettes.

Eet smakelijk

Print Friendly, PDF & Email