Ingrediënten:
- 1 grote courgette
- 2 teentjes knoflook
- Bieslook of verse kruiden naar keuze (basilicum, peterselie of dille)
- 100 gram zachte geitenkaas
- 125 gram spelt spaghetti
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de courgette in de lengte doormidden.
- Hol de twee helften met een theelepel uit.
- Hak het vruchtvlees, de knoflookteentjes en de helft van de bieslook fijn. Meng door elkaar samen met de helft van de geitenkaas en een flinke snuf peper en zout.
- Vul de courgettehelften met dit mengsel.
- Schuif in de oven voor 20 minuten.
- Terwijl de courgettehelften gaar worden kook je de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Hak de andere helft van de bieslook of andere kruiden fijn en roer samen met de overige geitenkaas en een snuf peper en zout door de spaghetti.
- Serveer met de courgettes.
Eet smakelijk