Welkom op de pagina van gewichtsconsulent Gerri de Ruiter

Mijn naam is Gerri de Ruiter, gewichtsconsulent en actief in de regio Overijssel. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren.

Wie ben ik?
Ik ben Gerri de Ruiter, ben getrouwd en heb 3 kinderen. In 2014 ben ik gestart met de opleiding gewichtsconsulent omdat ik een ander beroep zocht, in 2015 ben ik geslaagd voor deze opleiding. Ik heb besloten om eerst ervaring op te doen door middel van cliënten uit mijn naaste omgeving. in januari 2017 ben ik gestart met de praktijk. Ondertussen ben ik begonnen met de cursus emotie -eten.

Mijn ervaring met eten:
Omdat ik in het verleden zelf meerdere malen met overgewicht te maken heb gehad was de keuze gewichtsconsulent snel gemaakt. Ik heb zelf ervaren hoe moeilijk het kan zijn om tot een gezond gewicht te komen en op gewenst gewicht te blijven.
Bij de begeleiding speelt voorlichting over voeding en bewegen een grote rol. Door gezonde keuzes in te zetten gaan we je levensstijl op een positieve manier blijvend veranderen. Ik werk volgens de richtlijn goede voeding van de gezondheidsraad met als uitgangspunt de schijf van vijf.
Wat is mijn kijk op een gezonde(re) leefstijl?
• Laat je niet gek maken door de eet goeroes en dieet hypes.
• Iedereen kan gezond(er) eten, maar dit gebeurt gewoon niet in 1 keer. door dit stapje voor stapje te gaan doen is de kans van slagen groot, want veel kleine stapjes maken samen één grote stap.
• Iedereen is anders en er is geen één advies wat voor iedereen geldt
• Gezond afvallen hoeft niet zo moeilijk te zijn. Als je bewust bent van je eetpatronen, en er voor kiest om een blijvend gezonde levensstijl aan te meten. Dan gaan gezond eten en afvallen goed samen.
• Een blijvend gewicht op langere termijn is vrijwel altijd gebaseerd op een verandering in de levensstijl en bewustwording van de (verkeerde) eetpatronen waardoor gezond afvallen in de praktijk beter haalbaar is.
• Sla niet door! nooit meer een snoepje/chocolaatje hou je niet vol, wij zijn allemaal mensen.
Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op:

Gewichtsconsulent Gerri de Ruiter
De Oostermaat 23
7783 bv Gramsbergen
Overijssel
info@gerrideruiter.nl
06-34233051