Gemma Kon, Zuid-Holland

Mijn naam is Gemma Kon en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, en life coach.

Tevens heb ik de specialisaties “kind en voeding” en “voeding en gedrag”. Ik begeleid mensen die willen afvallen en die hun leefstijl willen verbeteren.

Mijn visie: bewustwording creëren over voeding, mentale gezondheid en beweging. Mensen leren welke keuzes ze hebben en welke keuzes ze willen maken. Lekker gewoon, puur en niet duur.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

 

 

 

 

Je wilt een gezond gewicht, in een gezond lijf. Je wilt je goed voelen, fysiek èn mentaal. Met diëten ben je helemaal klaar, maar wat dan? Zoveel adviezen, wat is nu wijsheid? Neem contact op met Gems Food and Vitality.

Dit gaan we doen;
We beginnen met een uitgebreide intake. Voorafgaand aan het gesprek krijg je diverse formulieren toegestuurd. De intake is nodig voor een compleet beeld van jou. Wie ben je? Waar kom je vandaan? Wat neem je mee? En, waar wil je naartoe?

Afhankelijk van je doel stel ik een traject voor. Dit kan bestaan uit een aantal coaching sessies, huiswerkopdrachten (incl. werkboek “ik mag alles eten” van de GCN), en een (tijdelijk) dagboek. Het dagboek geeft mij inzicht in je huidige voedingspatroon en is digitaal bij te houden. Dit dagboek vormt de basis van mijn analyse en jouw persoonlijk analyserapport. Als dit onderdeel wordt ingezet staat de tweede afspraak in het teken van dit rapport, wat we zullen bespreken en waaruit de te zetten stappen volgen.

De stappen die vervolgens gezet gaan worden sluiten aan bij jouw persoonlijke situatie en de aandachtspunten die uit de intake en/ of het rapport naar voren komen. Gedurende het traject stuur ik bij waar nodig. Balans vinden is als fietsen; je moet blijven trappen en sturen anders val je om!

Gemma Kon
Gems Food and Vitality
Het Oudland 9
Hoogblokland 4221 MJ
www.gemsfood.nl
gemma@gemsfood.nl
0624899093