Erwin Lagcher, Zuid-Holland

Mijn naam is Erwin Lagcher en ik ben een Lifestyle Coach van Personal Fitness Nederland met 2 vestigingen, in Schoonhoven en Gorinchem.

Je hebt het vast wel eens ergens voorbij zien komen dat sporten en dan met name fitness voor 80% uit voeding bestaat en maar voor 20% uit het daadwerkelijke sporten. Nu is dit natuurlijk allemaal niet zo oppervlakkig, maar laat het duidelijk zijn dat gebalanceerde en gezonde voeding enorm belangrijk is voor je lichaam. Veel mensen willen graag afvallen of aankomen en gaan vervolgens drastische stappen ondernemen om hun doel te bereiken.

Wil jij je leefstijl op een positieve manier veranderen, afvallen en je conditie verbeteren? Neem dan contact met me op en we gaan we samen aan de slag.

Ik mag alles eten

Geen rare diëten, pillen of poedertjes. We gaan gewoon samen aan de slag om je bewust te maken van je eigen leefstijl en eetgewoonten. Ik zal je hierin coachen met de “Ik mag alles eten” methode van Gewichtsconsulenten Nederland.

Als lifestyle coach kan ik je ook helpen bij het verbeteren van je conditie, wat weer een gunstig effect heeft op je vetverbranding. Wij bulken van de mogelijkheden gezien mijn achtergrond in de fitness en verschillende vechtkunsten.

Wil je echt aan jezelf werken en bewust worden van de juiste en gezonde levensstijl?

Neem dan contact met me op en we maken een afspraak in één van mijn studio’s.

Personal Fitness Schoonhoven
Broeikweg 31 A
2871 RM Schoonhoven
Telefoon en WhatsApp: 06-11347107
E-mail: schoonhoven.pfn@gmail.com
Website: www.personalfitnessnederland.nl
Facebook: www.facebook.com/pfnschoonhoven

Personal Fitness Gorinchem

Avelingen-West 28A
4202 MS Gorinchem
Telefoon en WhatsApp: 06-11347107
E-mail: gorinchem.pfn@gmail.com
Website: www.personalfitnessnederland.nl
Facebook: www.facebook.com/pfngorinchem