Erica Marcus, Noord-Holland

Erica gewichtsconsulente, Alkmaar, Noord-Holland

Wil jij ook graag blijvend van je overgewicht af?Erica Marcus GCN

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is erica Marcus en ik woon in Alkmaar. Als gediplomeerd gewichts-consulente en ervaringsdeskundige help ik mensen in mijn praktijk aan huis of via e-coaching naar een gezond en ideaal gewicht.

Ik heb zelf jaren lang problemen met mijn gewicht gehad. Je kan gerust zeggen ik had morbide obesitas. Na veel verschillende diëten lukte het mij maar niet om af te vallen. Totdat in 2011 bij mij de knop om ging en het mij lukte om zelfstandig, d.m.v. gezonde voeding, 55 kg af te vallen. En nu na een aantal jaar is dat gewicht er nog steeds af. Nee ik heb geen maat 36, maar met maat 42/44 zit ik wel lekker in mijn vel.

Ik mag alles eten

Deze methode is gericht op de oplossing die bij je past. Je volgt een individueel traject dat gebaseerd is op de GCN afslankmethode dat volledig op jou is afgestemd. Om je ideale gewicht te bereiken zul je je eigen knop om moeten zetten en je denkwijze over eten en levensstijl moeten veranderen. Je leert om andere en nieuwe keuzes te maken. Motivatie is het toverwoord om dat te kunnen bereiken.

Als gewichtsconsulente ga ik je hiermee helpen. Ik sta je bij tijdens de moeilijke periodes en ik motiveer je om dit traject vol te houden om te zorgen dat jij je lekkerder in je vel voelt.

De kracht van de GCN-methode ligt bij het coachen en motiveren, zodat jij je einddoel bereikt op een gezonde en verantwoorde wijze. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via de mail (erica.gewichtsconsulente@outlook.com) of bel 06-53584438

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is uiteraard geheel gratis.

GCN gewichtsconsulente Erica Marcus

Ingelandstraat 11, 1821 AX te Alkmaar

Telefoon: 06-53584438

Email: erica.gewichtsconsulente@outlook.com

http://www.erica-gewichtsconsulente.nl/