Elvira Ros, Noord-Holland

Je hebt elk dieet geprobeerd, het had resultaat, maar toch.. weer een paar kilo erbij.

Je wilt graag sporten, maar waar haal je de energie vandaan? Ook wil je graag voedzaam en gezond eten zonder uren in de keuken te staan. En dan ook nog een gewicht hebben dat bij jou past. Maar dan wel mee-eten met je gezin, dus geen dieet meer voor jou.

Wil je graag weer lekker in je vel zitten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag. GEEN DIEET, maar met een paar kleine aanpassingen gaan we samen werken aan een blijvend en gezond leef-en eetpatroon passend in jouw gezinssituatie.

Ik ben Elvira Ros en werkzaam als gediplomeerd voedingsdeskundige in Amsterdam, Amsterdam-Noord, Oostzaan, Landsmeer en omstreken. Ook heb ik de (aanvullende) opleiding Kind&Voeding met succes afgerond.

Ik ben me gaan verdiepen in gezonde voeding omdat ik niet meer lekker in mijn vel zat en kwam erachter dat ik helemaal niet zo gezond at als ik zelf dacht. Gelukkig ontdekte ik ook dat ik wel kon afvallen en weer meer energie kreeg door een paar eenvoudige aanpassingen in mijn leefwijze aan te brengen. Aanpassingen die echt niet te veel moeite kostten.

Ik moest het wel zelf doen, dat was me wel duidelijk, maar toch niet onmogelijk.

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel, heb ik energie, sport, leef, eet en heb het nog steeds gezellig.

Doordat ik anderen ook zag tobben met voeding, de “gezonde” tussendoortjes en misleidende teksten op verpakkingen ben ik een opleiding gaan volgen tot gewichtsconsulente. Om zo anderen te kunnen helpen op weg naar een gezond eet- en leefpatroon voor zichzelf en hun gezin.

Dus wil jij ook je leef- en eetpatroon veranderen, maar weet je niet hoe?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan gaan we tijdens een gratis kennismakingsgesprek kijken naar wat jouw wensen zijn, haalbare doelen stellen en beslissen welk traject het beste bij jou past. Samen met het werkboek “Ik mag alles eten” komen alle vragen aan bod.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en bij Gewichtsconsulenten Nederland (GCN). 

www.overetenenzo.nl

info@overetenenzo.nl
06-29050033

Amsterdam, Oostzaan, Landsmeer e.o.