Ellie van der Rhee-Evers, Gelderland

SlimRhesult

Samen afvallen en gezond leven

Afslanken is niet altijd makkelijk vooral lastig als u wat ouder wordt.

De stofwisseling gaat langzamer en als u hetzelfde blijft eten als vroeger kunnen er ieder jaar wat kilo’s bij komen.

Ellie van der Rhee, gewichtsconsulente en voedingsdeskundige kan u vertellen wat u hieraan kunt doen en geeft u slimme tips.

Meer dan de helft van de Nederlanders is te zwaar. Hierdoor lopen zij niet alleen het risico op hart- en vaatziekten en diabetes, zij ervaren zelf vaak ook een  verminderde kwaliteit van leven. Gezond, verantwoord afvallen en op gewicht blijven is dan de oplossing.

Ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsgroep Gewichtsconsulenten Nederland) en ik kan u begeleiding en advies geven over gezonde voeding in persoonlijke gesprekken.

Ook wordt uw voedingspatroon middels een voedingsanalyse onderzocht en op basis daarvan wordt een persoonlijk voedingsadvies opgesteld. Door kleine veranderingen en aanpassingen kan al veel worden bereikt.

Soms heb je extra steun nodig als je moeilijke momenten hebt op het gebied van afvallen.  Ik bied u dan professionele, persoonlijke hulp en begeleiding aan op het gebied van afslanken.

Niet voor iedereen hetzelfde. Maar een advies op maat.

Afvallen betekent niet gewoon calorieën schrappen.

Want als je te weinig eet gaat je lichaam in de ruststand en wordt er heel  zuinig omgegaan met je energie. Je metabolisme daalt. Wanneer je na je dieet weer normaal gaat eten, kom je vaak weer aan. En meestal vliegen de kilo’s eraan, omdat je lichaam nog in de ruststand staat en je met dezelfde hoeveelheid calorieën, die je voor je dieet binnen, kreeg zuiniger omgaat. Dus het teveel wordt opgeslagen in vet. Het bekende jojo-effect. Het is heel belangrijk dat je gezond eet, ook als je wilt afvallen. Gezonde voeding voldoet aan de schijf van vijf. Bij het geven van mijn adviezen ga ik dus uit van de richtlijnen voor gezonde voeding van het voedingscentrum.

1e consult:

Je wordt gewogen op een professionele wegschaal, die ook je vetpercentage, visceraal vet en spiermassa meet. Ook je tailleomvang wordt gemeten zodat we een duidelijk beeld krijgen hoe je ervoor staat. En wordt er een uitgebreide voedingsanamnese bij je af genomen zodat ik kan zien waar de knelpunten zitten. Daarna stel ik een behandelplan op.

Mijn praktijk is gevestigd in Beekbergen (Gelderland)

  • Ik heb de opleiding “Gewichtsconsulente”en voeding gevolgd en een diploma gehaald in november 2015.
  • Ook heb ik een opleiding medische terminologie en medisch receptioniste-telefoniste gevolgd.
  • Recent heb ik een certificaat gehaald  voeding bij ouderen, 15 mei 2018.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen of wil je eerst vrijblijvend langskomen voor een kennismakingsgesprek? Geen probleem. Je kunt vrijblijvend alvast kennis maken.

Adres:

Ellie van der Rhee-Evers

Zomeroord 9

7361 GK Beekbergen

Email: info@slimrhesult.nl

Website: www.slimrhesult.nl

Telefoon 0653276920
KVK nr. 65520394
Lid BGN  nr 3614