Ellen Zwier-Cuijpers, Friesland

KLAAR! voor verandering.

Coaching op gedachten, gedrag en gewicht.
Ben jij ook KLAAR! met lijnen, dieet denken en het altijd maar bezig zijn met eten?
Ben je KLAAR! met iedere week weer opnieuw beginnen? En al helemaal KLAAR! met het constateren dat het weer niet lukt?
Dan ben je nu KLAAR! voor verandering!
KLAAR! om samen met mij de stap te zetten naar een nieuw gevoel en nieuwe gedachtes. Het gevoel dat je het aankunt, dat je gewoon kunt eten en daarbij goede keuzes kunt maken!  En ik wil je daar graag bij helpen.
Ik heb het zelf allemaal meegemaakt: ontzettend afvallen, daarna weer aankomen, balen van mezelf, eetbuien, nog meer balen van mezelf, weer afvallen, weer aankomen, ontzettend balen van mezelf, eetbuien enz. enz.
Je herkent het vast….
Nadat ik me vorig jaar realiseerde dat ik niet meer van mijn eten en drinken genoot (ik dacht niet: wat een lekker kopje cappuccino, maar ik dacht: dat zijn 3 punten…) heb ik besloten mijn mind te resetten. Ik ben bij een coach geweest die mij heeft geholpen mijn gedachtes te herkaderen.  Weer te genieten van eten en mezelf weer eten te gunnen. Dit was een eyeopener.
En toen kwam ik tot iets wat altijd al aanwezig was, maar waar ik nooit het lef voor had gehad om op te pakken: ik ben gestart met de opleiding Gewichtsconsulente! Ik was er KLAAR! voor.
Ondertussen ben ik onderweg naar een gezond gewicht. Ik ga niet over de snelweg, maar ik kies voor de kleine landweggetjes, zodat ik onderweg ook tijd heb om te genieten van alles wat er op mijn pad komt. Uiteindelijk kom ik er dan ook! En wat voelt dat goed.
Ik ga in september starten met mijn praktijk. Dan ben ik KLAAR! met de opleiding en wil ik je helpen. Coachen. Met gezonde voeding, fijne inzichten en op een manier die bij jou past. Geen crash dieet, geen voedingsgroepen uitsluiten, maar er op een “normale” manier mee omgaan. Ik ga werken volgens de methode “Ik mag alles eten” van GCN (Gewichts Consulenten Nederland). Een methode die gebaseerd is op het maken van bewuste en gezonde keuzes. Door gebruik te maken van een werkboek krijg je zelf inzichten in je eet- en voedingspatroon en kun je daar verandering in brengen. KLAAR! voor deze verandering? Bel of mail me, of laat een berichtje achter op mijn Facebookpagina KLAAR. 
Ik hoor graag van je!
Ellen Zwier-Cuijpers.
De Knipe (Heerenveen).
06-23009659