Dolores (Lola) Gerritse, Zuid-Holland

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Lola (blogger, gewichtsconsulente en lifestyle coach) en ik run bespaarkatje.nl

Besparen gaat veel verder dan alleen maar het niet uitgeven van geld of veel sparen… Met bespaarkatje.nl wil ik duidelijk maken dat je eigenlijk ook zou moet besparen op en voorkomen van verval van jouw lichaam en geest! Een gezond lijf, weinig meuk in huis en voldoende rust en ontspanning zijn zaken die jou heel veel ellende in de toekomst kunnen besparen! Volg mijn blogs, bespaar en ga voortaan gezond en spinnend door het leven…!

Waarmee kan ik je helpen? Dolores (Lola) Gerritse

  • Heb jij maar weinig energie de laatste tijd?
  • Voel jij je niet meer prettig in je vel?
  • Wil jij een gezondere levensstijl?
  • Wil jij wat kilootjes kwijt voor de zomer?

Laat mij je dan helpen! Samen kijken wij naar je voedingspatroon en wat wij kunnen doen om een gezonder eetpatroon te verkrijgen. Dit doe ik door middel van online coaching en op maat gemaakte voedingsschema’s (op basis van een eetdagboek en de gewenste doelen)

Mijn opleidingen op het gebied van coaching/ voeding:

  • yoga docente NHBO
  • Personal Coaching NHA
  • Gewichtsconsulente BGN NHA
  • Interieurstyling NHA
  • Budgetcoaching Laudius
  • Burn-out/ stress coach Laudius

Tevens werk ik sinds kort ook volgens de GCN methode: ‘ik mag alles eten’. Een geweldig programma! Deze afslankmethode is namelijk gebaseerd op het maken van keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Geen crash dieet dus maar een verandering van lifestyle!

Bij elk traject krijg jij van mij een handig werkboek mee met informatie en huiswerkopdrachten. Dit boekje kun je ook gebruiken als naslagwerk.

Neem vrijblijvend contact met mij op! Aarzel niet en maak nu die eerste stap naar een gezonder leven!

www.bespaarkatje.nl – Coaching by Lola
info@bespaarkatje.nl
https://www.bespaarkatje.nl/voedingscoach/  (hier vind je meer informatie over het online traject en de tarieven)
Amperestraat 206
2563 ZZ Den Haag
Telefoonnummer: 06-40800080