Welkom op de pagina van gewichtsconsulent Dimitry BeekeDimitry Beeke GCN

Mijn naam is Dimitry Beeke, gediplomeerd gewichtsconsulent en ik ben het gezicht achter Healthy met Dimitry. Ik coach mensen in de regio Zierikzee (Zeeland) en ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Dit doe ik naast mijn baan als kok.
Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Een gewichtsconsulent begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum. Naast het geven van voedingsadviezen kan ik je ook advies geven over allergieën en intoleranties die te maken hebben met eten of drinken. Natuurlijk kan ik je door mijn werk als kok, vele tips en trucs geven om op een snelle manier een lekkere gezonde maaltijd op tafel te krijgen.

Ik werk niet met voedingsuplementen of iets dergelijks, maar gebruik de richtlijnen van het voedingscentrum en het programma “ik mag alles eten” van gewichtsconsulenten Nederland.

Ik mag alles eten!

Met behulp van de succesvolle methode ‘ik mag alles eten’, ontwikkeld door ‘Gewichtsconsulenten Nederland’ (GCN), bereik je op een bij jou passende manier het gewenste resultaat. Dit alles werkt op basis van een gezond eetpatroon en normaal eten, dus zonder een streng dieet.

Tijdens een begeleidingstraject ga ik samen met jou hiermee aan de slag. Geleidelijk gaan we veranderingen in jouw eetpatroon en leefstijl aanbrengen. Immers dan bereik je de beste resultaten en een slanker uiterlijk!

Benieuwd? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kom graag bij je thuis om je te helpen en te coachen om een gezond eet en leefpatroon aan te leren en zo een gezond gewicht te krijgen en te houden.

Healthy met Dimitry is de oplossing voor jou!

Je bent het immers waard!

GCN gewichtsconsulent Dimitry Beeke
Schouwenbank 21a
4301 ZW Zierikzee (Zeeland)
E: dbeeke@zeelandnet.nl W: www.healthymetdimitry.com
T: 0111-417723 /06-51940848
Workshops gevolgd bij GCN:
-Groepscursus (ik mag alles eten)