Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Diana van der Waal

Ik ben Diana van der Waal en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik werk in het gebied Neder Betuwe (Gelderland). Samen gaan we werken aan het ontwikkelen en vooral het in stand houden van een gezond voedings- en bewegingspatroon. GCN Diana Gelderland

Een gewichtsconsulent begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Over mij

Al vijf jaar werkzaam als tandartsassistente maar op zoek naar een extra uitdaging. Voeding is me al op jonge leeftijd gaan interesseren. Ik merkte dat ik me niet gelukkig voelde in mijn lichaam. Daardoor ben ik zelf op onderzoek uit gegaan en op deze manier ben ik erachter gekomen wat voor mijn lichaam goed is qua voeding en beweging.

Voor mij is het belangrijk dat mensen gelukkig zijn met hun lichaam. Tegenwoordig worden we overal geconfronteerd met gezond leven. Dan mag je geen suikers, vervolgens geen vetten en geen koolhydraten meer. Begrijpelijk dat we niet meer weten wat we nu wél mogen.

Ik mag alles eten

Ik werk volgens de methode ‘ik mag alles eten’ van Gewichtsconsulenten Nederland. De naam zegt het al. Geen shakes, geen repen, geen samengestelde dagmenu’s waar u zich aan moet houden. Wat ik met u wil doen, is kijken naar uw huidige voedingspatroon, en samen met u bedenken hoe het beter kan. Geheel afgestemd op uw leefsituatie. Om zo een gezondere leefstijl te ontwikkelen, af te vallen, en heel belangrijk, op gewicht te blijven!

Spreekt het u aan om in uw eigen vertrouwde omgeving, uw voedingspatroon zo aan te passen dat u deze uw leven lang kunt vol houden? Neem dan contact met mij op!

Neem voor informatie contact met me op.

U bent het namelijk waard om u zelf goed te voelen!

Voedingscoach
GCN gewichtsconsulent Diana van der Waal
telefoon: 06-81603338
email: info@voedingscoachdiana.nl
Werkgebied: Neder Betuwe (Ochten) en omgeving (Gelderland)
Workshops gevolgd bij GCN:
-Veranderen van eetgewoonten (2017)
-Groepscursus (ik mag alles eten) (2017)