Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Corine Rijsdijk

Mijn naam is Corine Rijsdijk en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is Ridderkerk (Zuid-Holland) en omstreken.

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.Corine rijsdijk gcn

Het is geen dieet wat je bij mij volgt, maar een andere manier van eten: je levensstijl veranderen. Als je eet wat goed voor je is, hoef je nooit meer te lijnen.

Ik mag alles eten!

Wat is er fijner dan dat je geen calorieën meer hoeft te tellen, geen maaltijdvervangers of andere dure shakes moet benuttigen, geen voeding meer hoeft af te wegen. Eten is overal om ons heen en is ook nodig om in het dagelijks leven goed te kunnen functioneren. Toch is het vaak lastig om de juiste keuzes te maken en gedisciplineerd om te gaan met voeding. Mijn visie is dat gezond én lekker eten heel goed samengaan! Daar kan ik je over adviseren, begeleiden en coachen.

Samen kijken we hoe jouw situatie eruit ziet. Jij bepaalt waar je aan wilt gaan werken. Lijnen of een streng dieet zijn op de lange termijn nooit de oplossing. Ik leer je wat betere keuzes zijn. Hierdoor verlies je niet alleen gewicht, maar krijg je ook meer energie en plezier in het leven. Ik laat je zien dat PUUR en gezond eten erg lekker kan zijn en begeleid je in kleine stapjes naar een gezondere leefstijl.

Voor deze begeleiding werk ik met de methode ‘ik mag alles eten’. De “ik mag alles eten” is gecreëerd uit onvrede over huidige methodes om af te vallen. Onze afslankmethode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. We besteden aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen zal jouw leefstijl veranderen en zal je gewicht gaan verliezen. Wij geloven in een combinatie van kennis/gesprekken/opdrachten en motivatie. Op deze manier is bewezen dat de kans op blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies het grootst is. Jij bent het waard!

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

GCN gewichtsconsulente Corine Rijsdijk
Meerkoet 13
2986 XB Ridderkerk
telefoon: 06-33665434
e-mail:info@puurcr.nl website: www.puurcr.nl
Mijn werkgebied is Ridderkerk (Zuid-Holland)
Workshops gevolgd bij GCN:
-Veranderen van eetgewoonten (2017)
-Hoe werk ik met het werkboek (2017)