Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Chantal van der Schot

Mijn naam is Chantal van der Schot en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Mijn passie is het helpen van mensen bij het afvallen. En niet met shakes, maaltijdvervangers en diëten, maar op een gezonde manier. Ik wil je graag begeleiden naar een gezonde levensstijl. En dat houdt in het maken van gezonde keuzes en beweging. Op deze manier ga je je lekker in je vel voelen met een gezond gewicht.

IK MAG ALLES ETEN!

Ik werk met de succesvolle methode ‘Ik mag alles eten’ van gewichtsconsulenten Nederland (GCN). Bij deze methode wordt aandacht besteed aan gezonde voeding, beweging en ontspanning.

Woon je in de buurt van Vianen (Utrecht) neem dan contact met mij op.

Chantal van der Schot
06-26336926
gewichtsconsulentchantal@outlook.com
http://gewichtsconsulentchantal.nl
Mijn werkgebied is Utrecht en omgeving
Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)