Chantal Dekkers-Poppelier, Zuid-Holland

Mijn naam is Chantal Dekkers-Poppelier en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid gezonde mensen met overgewicht en mensen die willen aankomen, maar ook als je een gezond gewicht hebt, kun je bij mij terecht voor advies voor een gezonde leefstijl. Tevens geef ik adviezen en voorlichting aan zwangere vrouwen over een gezonde leefstijl. Mijn werkgebied is Gorinchem en ongeving. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Vanuit mijn interesse in voeding en mijn lijnverleden ben ik de opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen, waarna ik vervolgens mijn eigen praktijk als voedingsconsulent ben gestart om mensen te begeleiden en te coachen naar een blijvende gezonde leefstijl.

Zelf weet ik als geen ander hoe lastig het is om de nodige kilo’s kwijt te raken. Maar daardoor kan ik mij juist goed inleven in jou. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik graag met jou delen. Ik ben van mening dat je door bewust te kiezen, gevarieerd en met mate te eten en regelmatig te bewegen, je kunt afvallen en uiteindelijk op gewicht kunt blijven, maar het belangrijkste dat je ook nog kunt blijven genieten. Het is geen wondermiddel of een streng dieet, maar je krijgt deskundig advies. Samen kijken we welke manier het beste bij jou past!

Als gewichts-/ voedingsconsulent kan ik jou adviseren en coachen naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Mijn adviezen zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding, dat wil zeggen dat ik geen diëten voorschrijf, maar ik leer je wat een gezonde leefstijl is. Belangrijk hierbij is je motivatie en de wil om je leefstijl te veranderen. Ik zal je motiveren, stimuleren, begeleiden en voorzien van de nodige tips, adviezen en informatie om jouw doel te bereiken.

Wil je meer informatie of wil je meteen aan de slag? Neem dan contact met mij op via één van onderstaande gegevens:

Voedingsconsulent Chantal
Chantal Dekkers-Poppelier, gewichtsconsulent

Dikkertje Dap 29
4207 WC Gorinchem (Zuid-Holland)

0610793743
info@voedingsconsulentchantal.nl
www.voedingsconsulentchantal.nl