Chantal Blomen, Limburg

Mijn naam is Chantal Blomen uit Reuver. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de wijkverpleging. Regelmatig kom ik in aanraking met mensen die overgewicht hebben. Zo zie ik van dichtbij welke problemen dat met zich mee kan brengen. Dit heeft me gemotiveerd om te starten met de opleiding tot gewichtsconsulent. Nadat ik die succesvol heb afgerond, heb ik mijn praktijk ‘Vet in Balans’ gestart. Nu help ik nu andere mensen die een slanker figuur willen en die willen afvallen tot een gewicht waarbij ze zich echt goed voelen!Chantal Blomen GCN

Zelf heb ik ook lange tijd een haat/liefde verhouding gehad met mijn gewicht. Jaren geleden was ik een stuk zwaarder dan ik nu ben. Ik heb dat uiteindelijk om kunnen buigen door gezonder te gaan leven en meer te bewegen. Maar daarbij heb ik veel terugvallen gehad en ook veel tegenslagen gekend. Maar het gaat erom wat je ermee doet en hoe je ermee omgaat. Daarom weet ik dat het enorm belangrijk is dat je de juiste begeleiding krijgt!

Ik geloof niet in shakes, pillen, poeders, voedingsschema’s, een crash dieet of snel afvallen. Ik geloof in een nieuwe mindset rondom goede voeding en beweging. Daarom werk ik met de succesvolle methode “Ik mag alles eten” van GCN (Gewichts Consulenten Nederland). Gewicht verliezen is daarbij niet een uitgangspunt, maar een logisch gevolg. Doordat je nieuwe inzichten krijgt en bewuste keuzes leert maken, behaal je goede resultaten en is het daarna ook makkelijk vol te houden.  

Wil jij ook een gezonde eet- en leefstijl, zodat je weer vol energie van het leven kunt genieten? Ga de uitdaging aan en neem contact met mij op:

Logo Vet in Balans

 

 

 

 

Vet in Balans
Industriestraat 7
5953 LT Reuver
www.vetinbalans.nl
info@vetinbalans.nl
06-28317062