“Ik mag alles eten!”
Coaching op gedachten, gedrag en gewicht.

 

Bianca Laenen, gewichtsconsulente bij Diplan Studio

Mijn naam is Bianca Laenen, gediplomeerd en gepassioneerd gewichtsconsulente en sportinstructeur, mede-eigenaar van Diplan Studio te Nederweert.

Maar daarnaast kan ik mezelf ook ervaringsdeskundige op het gebied van ongecontroleerd eten en diëten noemen.

Ben jij er ook klaar mee? Met lijnen, diëten en het altijd maar bezig zijn met eten?
Iedere week weer opnieuw beginnen…       En dan constateren dat het weer niet lukt!

_________________________

Even een quote om over na te denken:

“Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad…..”

_________________________

Dus… werkt je huidige aanpak niet, dan moet je iets veranderen. Anders blijft het zoals het is. Je valt niet af of je valt misschien wel af maar je komt toch steeds weer gewicht bij. En dat is frustrerend.

Tijd voor verandering, naar iets dat wel werkt!

Nu de stap zetten naar een nieuw gevoel en nieuwe gedachtes. Het gevoel dat je het aankunt, dat je gewoon kunt eten en daarbij goede keuzes kunt maken!                         Ik wil je daar graag bij helpen.

Ik heb het zelf allemaal meegemaakt: ontzettend afvallen, daarna weer gewicht erbij, balen van mezelf, eetbuien, en dan nog meer balen van mezelf, weer afvallen, nog veel meer aankomen, ontzettend balen van mezelf, eetbuien enz. enz.
Je herkent het vast….

En ook ik was er klaar mee. Tijd voor een gezond gewicht en klaar voor nieuwe uitdagingen.

Ondertussen ben ik onderweg naar een gezond gewicht. Ik ga niet over de snelweg. Ik kies bewust voor de kleine landweggetjes, zodat ik onderweg ook tijd heb om te genieten van alles wat er op mijn pad komt.                                                         Uiteindelijk kom ik er dan ook! En dat voelt goed!

In de 25 jaar dat ik actief ben met voorheen sportschool Action en nu Diplan Studio is er veel veranderd. En ik verander natuurlijk mee. Ik ben steeds intensief met mijn vak, mijn passie, bezig geweest.

In 2016 ben in dan ook gestart met de opleiding Gewichtsconsulent. Door mijn vele scholingen en trainingen heb ik deze snel afgerond en in juni 2017 mijn diploma behaald. Dit is een mooie aanvulling.

Voordeel is dat ik spreek uit eigen ervaring en kan begrijpen hoe jij je voelt. Daarbij werk ik al sinds 1992 met voedingsprogramma’s en heb steeds scholingen en opleidingen gevolgd op gebied van training, voeding en de laatste jaren ook de hormoonhuishouding.

Uit onvrede over het bestaande aanbod aan methodes, en het feit dat ik ook graag een methode wilde die geheel of gedeelte vergoed word door de zorgverzekering voor mijn cliënten, besloot ik voor de “Ik mag alles eten” methode te kiezen. De gangbare methodes om gewicht te verliezen blinken vaak uit door een overdaad aan “verboden.” En juist als ze verboden zijn, worden ze nog aantrekkelijker. Herkenbaar toch…

De nadruk bij de “Ik mag alles eten” methode ligt op het veranderen van je leefstijl. Het “enige” wat je hoeft te doen is de juiste keuzes te maken.

Ik werk in mijn praktijk bij Diplan Studio met deze methode van GCN (Gewicht Consulenten Nederland). Een methode die gebaseerd is op de dingen die je WEL mag eten i.p.v. wat je NIET mag eten. Leer bewuste en gezonde keuzes te maken. Geen extreme diëten die niet vol te houden zijn maar kleine stappen vooruit.

Gaandeweg het coaching traject ga je zelf inzien dat het ook anders kan. Door gebruik te maken van een werkboek krijg je inzichten in je eet- en voedingspatroon en kun je daar verandering in brengen. Het zelf inzien maakt het efficiënt. Je smaak, interesses en beleving van voeding zal gaan veranderen.

Een gezondere leefstijl krijg je door haalbare doelen te stellen waarbij je je lekker in je vel voelt en het ook leuk en gezellig blijft, voor jezelf en voor de mensen om je heen. Met de nadruk op lief zijn voor jezelf. Inmiddels ook mijn manier van leven.

Voordeel is dat de consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Ben jij ook klaar voor deze verandering?

Neem dan contact op met mij:

Bianca Laenen

Diplan Studio, Kerkstraat 30, 6031 CH Nederweert

0495-631166 of mail diplanstudio@planet.nl

www.diplanstudio.nl

Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)
-Groepscursus (Ik mag alles eten) (2017)