Betty Wijbenga, Friesland

Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Betty Wijbenga

Mijn naam is Betty Wijbenga en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is De Westereen (Friesland) en omstreken. betty-wijbenga

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Begeleiding en werkwijze

Ik werk met de methode van de GCN “ik mag alles eten” Hierbij leer ik je om op een positieve wijze over voeding te denken en werken we aan je eetgewoontes en eetpatroon. Geen gedoe met shakes en maaltijdvervangers.

Je eigen betrokkenheid is hierbij van groot belang. Het effect van de begeleiding hangt mede af van jouw motivatie om te werken aan gedragsveranderingen. Hierbij ga ik je uiteraard helpen en je ondersteunen om de juiste voedings-/en leefstijlaanpassingen aan te leren. Je krijgt hierbij ook hulp van het GCN werkboek.

Samen bereiken wij dat doel.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en bij Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me voor een kennismakingsgesprek.

GCN gewichtsconsulente Betty Wijbenga
It Gielhertsje 10
9271 LB De Westereen
telefoon: 06-15400646
e-mail: info@sunens.net
http://www.sunens.net
Mijn werkgebied is De Westereen (Friesland) en omgeving