Barbara Bus, Noord-Brabant

Ik zie het constant om mij heen en was zelf ook regelmatig de klos: gewicht proberen te verliezen door te fanatiek aan de slag te gaan met lijnen.

Zelf heb ik heel wat (crash)-diëten geprobeerd en meestal had het effect. Je bent dan trots en krijgt positieve reacties. Een paar maanden later merk je echter dat het niet blijvend is.

Kortom, ik was een echte “jojo-er”, ben veertiger, wil genieten van het leven en streef naar maatje M. Inmiddels ben ik al langere tijd op een gezond gewicht waarbij ik me goed voel en echt niet alles hoef te laten.

Afvallen met begeleiding van Target M betekent:

  • Coaching voor een blijvend resultaat
  • Bewustwording van je eet- en leefgewoonten
  • Geen hongergevoel door gezonde en volwaardige voeding
  • Geen jo-jo effect
  • Geen shake’s, maaltijdvervangers en afslankpillen en dus geen extra kosten
  • Geen reistijd want ik bezoek je thuis of op je werk

IK MAG ALLES ETEN
Ik werk volgens de methode ‘ik mag alles eten’ van Gewichtsconsulenten Nederland. Met de nadruk op wat wel mag in plaats van wat je moet laten, bedenken we samen hoe we de minder goede gewoontes kunnen vervangen. Doordat alles stapsgewijs en geheel wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie, werk je aan een gezondere leefstijl die je gemakkelijk vol kunt houden. Hierdoor bereik en behoud je je gewenste gewicht.

Groetjes

Barbara Bus
Eindhoven
www.targetm.nl
06 – 20 161 835
barbara@targetm.nl