Ans Molenaar, Gelderland

Mijn naam is Ans Molenaar en ik ben gediplomeerd BGN gewichtsconsulent in Apeldoorn.

In september 2015 ben ik gestart met Milonas Coaching. In mijn praktijk begeleid ik mensen die op een gezonde manier willen afvallen. Ik maak hierbij gebruik van de methode “Ik mag alles eten” . Mijn motto is “ Afvallen met gezond verstand”.

Over mij;

Nadat ik in 1998 stopte als balletdocente kwamen de kilo’s er in hoog tempo bij. Daar boven op kwam het stoppen met roken en plus 20 kg was het resultaat. Dit duurde een aantal jaren en er volgden meerdere lijnpogingen. In mijn gedachten was nog minder gaan eten de oplossing. Nu weet ik inmiddels dat mijn voedingspatroon het probleem was en met begeleiding van een gewichtsconsulent viel ik eindelijk weer af. Aangezien voeding altijd al een belangrijk deel van mijn leven was ben ik zelf de opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen.

Nu ben ik elke keer weer blij als een klant zijn of haar streefgewicht weet te bereiken door middel van een gezond voedingspatroon.

Wat mag je van mij verwachten;                                                                                        

Tijdens mijn begeleiding gaan we samen op zoek naar gezondere alternatieven . Dit kan in een persoonlijke begeleiding maar ook via groepslessen. Ik bied je de tools, jij zorgt voor de motivatie. Er zijn geen verboden voedingsmiddelen en daardoor kun je gewoon met het gezin mee eten.

Ik hanteer de adviezen van het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf.

Nieuwsgierig geworden?                                                                                                    

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat ik voor jou kan doen.

En o ja, Milonás is Grieks voor Molenaar.

  • BGN Gewichtsconsulent
  • Verdieping Voeding voor Ouderen
  • Aerobic en Zumba docent

Ans Molenaar

Milonas Coaching

Kleersnijdershorst 14

7328 XB Apeldoorn

tel 06 41368616

milonas.coaching@gmail.com

www.milonas-gewichtsconsulent.nl