Annoesjka de Graaf, Flevoland

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke voedingscoaching; bij jou, bij mij of online! 

Werkt het bij jou ook zo?

 • Je weet best wel wat gezond en ongezond is, maar tóch lukt het je niet om een gezonder eetpatroon vol te houden.
 • Je neemt je elke keer voor dat je maandag echt gaat beginnen met gezonder eten en dat je het deze keer ook écht gaat volhouden
 • Je hebt meerdere diëten gevolgd en hebt de moed een beetje opgegeven… Waarom komen die kilo’s er steeds weer bij?
 • Je bent veel met eten bezig; wat je zou moeten eten, wat je beter niet kunt eten, het lekkers ‘roept’ vanuit de (koel)kast. Je ervaart voortdurend een interne strijd ‘Zal ik wel, zal ik niet?’
 • De vakantie was super, maar de foto’s… ZUCHT!

 

Hoe fijn zou het zijn als er ruimte en rust in je hoofd is?

 • Dat eten niet meer zo’n macht over je heeft?
 • Dat je op een relaxte manier met eten om kan gaan?
 • Dat je nóóit meer op dieet hoeft en dat je gewoon alles mag eten?
 • Dat je gewoon élke winkel binnen kunt lopen, omdat je iets leuks ziet hangen in de etalage?
 • Dat je je fit en energiek voelt?
Ben je er ook klaar mee dat eten controle heeft over jou in plaats van andersom?
Laat mij jou helpen!

Te mooi om waar te zijn?

Het is natuurlijk nogal wat, maar als geen ander weet ik wat je voelt, denkt en meemaakt. Vroeger zat ik als kind al met mijn moeder bij de diëtist, heb ik als tiener meerdere pogingen gedaan om af te vallen, woog ik op mijn ‘zwaartepunt’ 107,7 kilo, heb ik ook het boek van Sonja Bakker doorgewerkt etc. Alle emoties, gedachten en patronen die bij gezonder willen eten, je leefstijl omgooien, aankomen en afvallen horen ken ik persoonlijk, heb ik doorleeft en nog steeds is het een aandachtspunt in mijn leven. Ik heb nu geleerd hoe ik ermee om kan gaan en als ik even de weg kwijt ben, dan vind ik hem snel weer terug. Dat is echt anders geweest. Ook jij kunt dit bereiken als je met mij aan de slag gaat.

Op een gezonde manier met eten bezig zijn gaat niet vanzelf, het vraagt iets van jou. Ben je bereid om je eetpatroon stap voor stap te veranderen, uiteraard rekening houdend met de zaken die jij belangrijk en lekker vindt? Je krijgt van mij geen weekmenu’s die je klakkeloos kunt volgen. Nee, je zal zelf aan de slag moeten met het werkboek “Ik mag alles eten” van de GCN, met de opdrachten en tips. Mijn persoonlijke plan gaat je op de lange termijn namelijk niets brengen. Het moet jóuw eigen plan worden, dat bij jóu past, wat jij lekker en belangrijk vindt, wat voor jóu werkt. Je zal merken dat het steeds leuker is om ermee bezig te zijn!

Ik ben er om mijn kennis met je te delen, om met je te sparren, om je te steunen als je het even niet meer weet.

Weet je niet zo goed waar te beginnen? Begin dan met het allerbelangrijkste, jouw mindset. Download gratis mijn audio / videotraining 20 gouden afvaltips, zodat jij het afvallen anders gaat aanpakken (inclusief tekst voor als je liever leest) met waardevolle tips die mij van 107 naar 62 kilo hebben geholpen.

Het resultaat van onze samenwerking

 • Je hebt tools in handen waardoor jij uit de valkuil van het jojo-effect blijft.
 • Je hebt controle over je eten met als resultaat meer rust in je hoofd.
 • Je voelt je fitter en bent energiek waardoor bewegen / sporten geen opgave meer is.
 • Je kleding zit lekker ruim (misschien zelfs zo ruim dat je zelfs nieuwe kleding zult moeten kopen. Wat vervelend nou ;))

Mijn contactgegevens

Ann’s Coaching, Voeding en Lifestyle

Facebook met gratis tips en informatie: Facebook:www.facebook.com/annscoachingenvoeding
Instagram: www.instagram.com/annscoachingvoedingenzo/
LinkedIn: www.linkedin.com/in/annoesjka-de-graaf/

Website: www.annscoaching.nl

Annoesjka de Graaf
Praktijkadres 1.:
Horst 33 20
8225NC Lelystad
Praktijkadres 2.:
Proostwetering 64
3604 DB Maarssen
06-48821600 
mail: annoesjka@annscoaching.nl