Ankie van den Akker, Friesland

Wil jij blijvend afvallen en lekker blijven eten? Maak dan een afspraak bij mij!

Mijn naam is Ankie van den Akker gewichtsconsulente in Wolvega (Friesland) e.o.
Zelf was ik een aantal jaren ruim 20 kg. te zwaar, door mijn eetpatroon aan te passen maar me daarbij zelf geen strenge regels op te leggen ben ik deze kilo’s weer verloren. Door de jaren heen heb ik me verdiept in gezonde voeding en lekker eten. Dit heeft mij doen besluiten de opleiding gewichtsconsulent te volgen en sinds begin 2017 ben ik BGN gediplomeerd gewichtsconsulent.
Mijn doel is om met Thinneryou vele mensen op weg te helpen naar een gezond leven met een gewicht waar zij zich prettig bij voelen of dit nu maatje s of XL is, jij stelt je eigen doel.

Ik mag alles eten!

Ik werk met de methode “Ik mag alles eten” een bewezen methode die je leert de juiste keuzes te maken. Veel diëten zijn er op gericht snel gewicht te verliezen, dit werkt soms prima maar de ervaring leert dat dit niet vol te houden is. Je zult je eetpatroon blijvend moeten veranderen om op gewicht te blijven en geen jojo effect te creëren.
Samen met mij ga je aan de slag de knelpunten in je eetpatroon aan te pakken. In het programma is veel aandacht voor gezonde voeding, leer je keuzes maken en is daarnaast aandacht voor beweging en ontspanning.

Ben jij gemotiveerd om met mij aan de slag te gaan? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kijk op mijn website voor meer informatie.

Thinneryou
Ir. Lelylaan 58, 8471 MS, Wolvega (Friesland)

ankie@thinneryou.nl
www.thinneryou.nl
tel: 06-83571225

Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)