Bloemkool, sperziebonen curry

3 oktober 2016
Bloemkool, sperziebonen curry
Een heerlijk slank gerecht.

Ingrediëntencurry
1 hele bloemkool in roosjes
4 gekookte eieren
400 gram kip in blokjes
200 ml kokosmelk (light)
1,5 eetlepels rode curry pasta
500 gram sperziebonen
1 pak tomatenblokjes a 400 gr
2 teentjes knoflook, fijngesneden
50 gr cashewnoten
Bereiding
Kook de bloemkool en de sperziebonen 3 minuten in een pan met water voor. Bak de ui knoflook in een beetje olie in een grote pan. Voeg de kip toe, en als deze gaar is de rode curry pasta.
Giet de kokosmelk er bij en de tomatenblokjes. Laat het mengsel even pruttelen. Voeg de boontjes en bloemkool toe en verwarm nog even mee. Serveer de curry met cashewnoten en de gekookte eieren.
Lekker met zilvervliesrijst (75 gram per persoon)
Print Friendly, PDF & Email